Post Sanitair Verhuur B.V. overgenomen door F&L Rental Group

Post Sanitair Verhuur B.V. is per 22 november 2023 overgenomen door F&L Rental Group voor uitbreiding in tijdelijke sanitaire voorzieningen voor onder andere de bouw- en evenementenbranche.

F&L Rental Group bestaat uit F&L Powerrental, verhuurspecialist voor stroom, water, licht en warmte en TWT, Tijdelijke Water Techniek, waterspecialist op het gebied van tijdelijke watervoorzieningen. Samen met Post Sanitair Verhuur gaan zij een solide drie-eenheid vormen. Ze kunnen elkaar versterken en van elkaars capaciteiten en specialisten profiteren. Samen dragen ze de drie gezamenlijke kernwaarden uit: techniek, dienstverlening en duurzaamheid.

“In 2003 ben ik met Post Sanitair Verhuur gestart om de markt voor tijdelijk sanitair te gaan bedienen met eersteklas modern materiaal en een hoogwaardige persoonlijke dienstverlening. Twintig jaar later zijn deze activiteiten uitgegroeid tot het gezonde bedrijf dat u kent, met goede vooruitzichten voor de toekomst. Toch kwam ook het moment om na te denken over de strategische stappen die nodig zijn om de continuïteit van Post Sanitair Verhuur te waarborgen. Ik ben blij dat die stappen nu gezet zijn, met de F&L Rental Group als partner”, vertelt Jelle Post, oud-directeur Post Sanitair Verhuur.

Door de overname van Post Sanitair Verhuur kunnen de dochterondernemingen van F&L Rental Group gezamenlijk projectlocaties voorzien van stroom-, water-, licht- warmte- en sanitaire voorzieningen. In Nederland is het uniek dat deze combinatie van producten en diensten wordt aangeboden onder één groep. En een groot voordeel is de landelijke dekking die door de overname is gewaarborgd. Voor de klanten is het een voordeel dat alles bij één partij gehuurd kan worden met verschillende specialisten. 

Taco Janssen gaat Post Sanitair Verhuur leiden als General Manager. Voor klanten en relaties zal er weinig veranderen. Zo blijft de kwaliteit en dienstverlening onveranderd. Jelle Post blijft nog één jaar bij Post Sanitair Verhuur betrokken om de volledige overdracht soepel te laten verlopen en zal daarna vertrekken.

“Ik kijk met veel trots en plezier terug op de afgelopen twintig jaar en heb alle vertrouwen in een mooie toekomst voor Post Sanitair Verhuur. Alle klanten, partners en leveranciers dank ik voor hun vertrouwen en de prettige samenwerking in de afgelopen jaren”, vertelt Jelle.

Kijk voor meer informatie op www.flrentalgroup.nl 

Reacties zijn gesloten.